perjantai 20. toukokuuta 2011

Arvoisat ituhipit ja paskapoliisit!

Pidän nyt kunniakkaan puheen!
Tunkekaapa nyt porkkana suuhunne ja syventykää hetkeksi kuuntelemaan. Muutoin seuraava taisto käydään tasaisella maalla.
Pikkurikollinen voi heittää pyydettäessä kuperkeikkaa, mutta jos ryhdytään kiristykseen ja lykätään ase ohimolle, sillä on ilkeä tapa nousta varpailleen.
Siispä pistä se porkkana nyt kiltisti suuhun ja kuuntele!

Minulle on tehty tarjous. Maksa nyt 5000 tai maksa huomenna tuplaten.
Pikkurikollinen on ahdasmielinen juntti, joka kyllä maksaa velkaansa. Maksaa ilolla tai itkee ja maksaa, mutta maksaa kyllä.
Mutta jos hölmöyksiä vedetään hatusta, kuin kaniineita pipoista, voitte olla aivan varmoja, että joku nousee varpailleen.
Ja nyt on käynyt niin. Vaikka kovasti toivon että ei.
Eikä siinä, että tuo pyssy asetettaisiin pelkästään minun ohimolleni. Tasa-arvon nimissä se asetetaan jokaisen ohimolle. Jos ei vielä jo asetettu, niin usko pois, se ehkä tapahtuu jo huomenna.
Niinpä sinullekin, joka et ole paskapoliisi tai tyhjänpäiväinen ituhippi, tai et edes pidä porkkanoista, annan ystävän neuvon:
Tunge se porkkana nyt vain kiltisti suuhusi, jolloin turpasi pysyy tukossa ja voit kuunnella hetken hiljaa.
Niille ihmisille, joilla on laskutikkuja taskut täynnä, laittakoon ne hetkeksi syrjään. Sillä laskutikku on hankala taisteluväline tasaisella maalla, sapelia vastaan!

Nyt kun sinulla on se porkkana suussa, kerron salaisuuden.
Se sattuu sisältämään lähes pelkkää paskaa. Paska on hyvää ravinnetta. Luonto niin hienosti valmistaa tuosta paskasta porkkanaa. Se on hienolta nimeltään biologiaa. Ihminen ei siihen yksikseen kykene.
Ja te laskutikkuja takataskuissa pitävät tahot. Te kyllä hienosti huiputatte ihmisiä, vetämällä aina sen laskutikun sieltä hihastanne.
Nyt tuo todiste ei enään kelpaa, vaan minä asetan taikurille tehtävän.
Minä paskannan ämpäriin, ja sinä teet siitä porkkanan, jonka myös syöt? Kelpaako?

Luonnossa kaikki toimii yksinkertaisen kiertokulun mukaan. Orgaanisesta jätteestä syntyy aina jotakin uutta. Se on arvokasta tavaraa, vaikka se sinisessä kravatissa tai Cuccin käsilaukussa haisisi kuinka.
Ne on siis arvokkaita ravinteita, jotka kuuluvat luontoon.
Jos ihminen tahtoen sotkee tuota kiertokulkua, maksaa se siitä aina. Tälläkertaa sen maksajiksi ovat joutuneet rannikon asukkaat, jotka kesäisin kelluvat levälautoillaan.
Mutta turha on kylähullua tai mökinmummoa katsoa. Siinähän kellutte levälautoillanne, niitätte kiltisti sitä kaislaa, mutta älkää vain vedelkö niitä laskutikkuja. Älkää etsikö syyllistä kylänmummoista, tai tallaisista pikkurikollisista. Syyllinen on tyhmyys, joka niin ikävän usein on piiloutunut silitetyn kravatin taakse.
Älä anna sen hämätä. Ne levälautat on siellä toki ongelma, sen minäkin tiedän ja pyrin siinäkin auttamaan. Kyse ei ole siitä. Minäkin uin samassa vedessä.

Mutta minä ymmärrän yksinkertaista matematiikkaa ja jopa hiukan biologiaa. Minä osaan tehdä johtopäätöksiä ja miettiä asioiden syy-seuraus suhteita. Mutta olenpa myös hävyttömän ilkeä sadisti, jos sen tahtoo tasaisella maalla laskutikulla mitata. Molemmat on huonoja vaihtoehtoja kömpelölle hölmölle, joka piiloutuu suloisen rusetin taakse laskutikkuineen ja taikurinelkeineen.

Voitte syöttää kaikennäköistä paskaa jollekin yksinkertaiselle hölmölle, mutta pikkurikollinen ei suuhunsa tunge tuota paskaa kuin porkkanan muodossa. Eikä siihen paskakasaan tarvitse sitä laskutikkua tökätä, jotta sen voisi syödä. Luonto kyllä hoitaa.

Luulin että koko paskalaki vedettiin jo hölmöyden viemäristä ulos, mutta ilmeisesti toisin kävi ja toivottavasti olen väärässä.
Nyt siis tuo täysin käsittämätön paskalaki on kuulemani mukaan täällä taas tänään.
Se on käynyt uuteen uljaaseen taistoon!
Ja siihen haisevaan kasaan on vain lykätty lisää niitä laskutikkuja. Siihen on lisätty kiristystikku ja tasa-arvotikku. Nättejä tikkuja, ei siinä mitään.

Mutta minä olen istunut pokeripöydässä ja tunnen pelin. Tasa-arvon nimissä siihen siis nyt istutetaan mummot ja kylähullutkin. Se on jo silkkaa kusetusta!
Siispä sinä, joka asetit sen porkkanan suuhusi ja kuuntelit kiltisti, muttet ymmärrä jätelaista mitään. Ei paskalaissa ole tippaakaan kyse mistää ympäristöasioista. Kyse on siitä että sinut vain saadaan maksamaan siitä ilosta että saat kerran päivässä helpottaa oloasi.
Mutta tiedätkö myös erään pienen seikan?
Se on tulevaisuudessa melko arvokasta tavaraa! Usko pois!
Sinut houkutellaan nyt uhkaamalla maksamaan tuosta pienestä ilosta. Mutta muistapa neuvo; Se sama tavara myydään sinulle taas kohta kovaan hintaan. Tai sitten se dumpataan suureksi läjäksi jonnekin takapihalle, josta se taatusti saadaan valumaan sinne Itämereen. Sellainen on Tyhmyys, jumalista suurin, ja jonka jäljissä astelee aina poikansa Ahneus.
Usko pois, nyt peliä pelataan puhtaalla rahastuksella. Aiemmin kun siitä syntyi pientä pulinaa, niin nyt on ruuvia vain alettu kiristämään. Niinpä jokainen tullaan nyt kiristämällä rahastamaan. Ja kun koira oppii helpon tempun, se jatkaa.
Niinpä se kiristää sinua kohta taas jollakin uudella hauskalla pilalla. Yhtä hyvin sinä voit vaatia jo nyt jotakin iloista hölmöä joka kekkuloi kravatin kanssa ostamaan paskasi.
Ja usko pois se vielä oppii vaatimaan että sinun on syötävä jotakin hengityksen raikastus pillereitä. Pilaahan sekin ilmaa. Siis ne pillerit.

Sinun, jonkun mummon tai puolihullun pikkurikollisen paska jossakin Itämeressä on kuin kärpäsen jätös ikkunalaudalle.
Ne herrat on hyvät ja löysäävät hiukan nyt sitä kravaattiaan, sylkäisevät kerran kravattiinsa ja pyyhkivät tuon kärpäsen jätön kiltisti pois! Miettivät mistä ja miksi ne levälautat ja kaislikot oikeasti tulevat ja toimivat sen eteen.
Roomalaiset osasivat jo parituhatta vuotta sitten rakentaa akvedukteja. Ihan näppärä systeemi. Mutta jos roomalaiset insinöörit osasivat jotakin, ei täällä voi hurrata insinööreille ja millelie virkamiehille, jotka piirtelevät paskaputkia ristiinrastiin. Se on kyllä ihan oiva ratkaisu taajamissa, muttei ilmeisesti sielläkään riittävä, kun se tavara ei olekaan päätynyt putkiin ja puhdistamoille, vaan noussut päähän asti.
Sitä kutsutaan kauniisti kapillaari-ilmiöksi ja johtuu pääkopan pienistä putkista. Mutta se on taas anatomiaa ja lääkärin asia.

Voit nyt ottaa porkkanan pois suusta, mutta älä lakkaa kuuntelemasta. Minä en ikinä suostu siihen että paskani pumpataan erilaisilla kiiltävillä pumpuilla kymmenien kilometrien päähän ja lopulta läjitetään sinne.
Kas kun minä tiedän, luonto osaa hoitaa tuon hienommin ja yksinkertaisemmin. Ja minä ostan tuolla viidellä tonnilla vaikka ruusupuskia, annan paskani valua sitten vaikka suoraan takapihalle, jonne nuo ruusupuskat lopulta istutan. Tai vaikka Crassula ovata:n. Saatte vapaasti poimia.
Ei luonto siihen tarvitse kiiltävää pumppua, jota täytyy huoltaa joka toinen lauantai. Se että Itämerta täytyisi nyt huoltaa, ei johdu luonnosta tai sen normaalista kiertokulusta. Se johtuu hölmöydestä, jota vain pyritään maksimoimaan.
Ei kiitos!
Minä tosiaan voin tehdä kuperkeikkoja pyynnöstä, mutta raja kulkee jossakin. Jos minut kammetaan ja kiristetään sotaan luontoa ja ihmistä vastaan, tyhmyyden puolesta, niin minulla on ässiä hihassa tähänkin taistoon.
Enkä siis suosittele jatkamaan peliä.

Suomalainen on melko rauhaa rakastava ihminen. Silloin kun muu maailma viskelee polttopulloja ja rikkoo paikkoja, suomalainen on vaiti ja puree ilolla kapeaa leipäänsä. Ja rakentaa.
Mutta jossakin kulkee raja, ja se kulkee usein jo kovin lähellä.

Jos siis todella pitää paikkansa että tuo haiseva kasa, eli koko paskalaki on vedetty entistä uljaampana pöydälle, savuavat pian laakerit jossakin.
Jos jonkun mummon tai kylähullun paskat halutaan ostaa, niin siitä voidaan kyllä neuvotella. Se että se hankitaan kiristyksellä tai houkuttelemalla joku hölmö pokeripöytään, alkaa tällaista umpimielistä ahdistamaan.
Jos se ei riitä vakuuttamaan ketään että nuo hölmöt prässihousut bluffavat ja vetelevät ässiä hihoistaan, niin tämäkin poika osaa pelin. Se tulee olemaan iloinen päivä, kun taivaalta sataa paskaa!

Terveisin pikkurikollinen
ja Oikeutta Porkkanoille ry.


ps. Vaikka putket eivät sinua koskisikaan, niin porkkanoita syö jokainen. Hyvä ainakin olisi.
Siksi sinullakin on tärkeä tehtävä, vastustaa älyttömyyksiä. Tee se tänään.
Pss.Osa ihmisistä on jostakin syystä hämmästyttävän ahtaissa tynnyreissä kasvaneita ja on todennäköistä että joku löytää tekstistä sellaisen kohdan, jossa kuvittelee viestiin sisältyvän fyysistä uhkaa. Se on tosiaan kuvittelua, ja silloin kannattaa ensiapuna löysätä hiukan pipoa ja kysyä sitten lääkäriltä lisätietoa tuosta anatomiasta ja pyrkiä selvittämään kapillaari-ilmiön salaisuus.


Tässäpä vielä kaunis kuva tuosta roomalaisesta insinööritaidosta. Ja näyttää muuten kukatkin kukkivan. Kuva on pöllitty täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti